Новости и Соопштенија

Известување за прва колоквиумска недела и вонредна ноемвриска сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за прва колоквиумска недела и вонредна ноемвриска сесија
by Admin User - Friday, 29 October 2010, 1:51 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следниве термини во месец ноември:
  • Прва колоквиумска недела: 15.11. - 19.11. 2010г.
  • Ноемвриска вонредна испитна сесија: 22.11. - 30.11.2010г.
Пријавувањето на испити ќе се одвива во периодот од 08.11. - 11.11.2010г.
Цена на испит: 1500 ден.
Цена на пријава: 50 ден.

Напомена: По истекот на рокот за пријавување испити,студентите може да ги пријават истите со казна од 600 денари најдоцна до 20.11.2010г.

Студентска служба
МИТ Универзитет