Новости и Соопштенија

Известување за фотографирање на апсолвенти

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за фотографирање на апсолвенти
by Невена Цонева - Friday, 4 May 2018, 12:04 PM
 

Почитувани,

Фотографирањето на апсолвентите за табло ќе се одржи од понеделник 07.05 до петок 11.05 во просториите на МИТ универзитет - Скопје, објект City Gallery, од 16:00 дo 19:00.

Распоредот за сликање по факултети е следен:

  • Понеделник - правен факултет 
  • Вторник - Факултет за архитектурата 
  • Среда - Факултет за психологија 
  • Четврток - Факултет за менаџмент 
  • Петок - Факултет за менаџмент на еколошки ресурси

Цената изнесува 850 денари и уплатата се врши веднаш по сликањето, истиот ден.