Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за Менаџмент

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултет за Менаџмент
by Admin User - Wednesday, 16 March 2011, 1:23 PM
 
Се известуваат студентите од МИТ Универзитет Факултет за менаџмент , дека професорот Михаил Шивачев нема да ги одржи часовите по Статистика на ден 17.03.2011 и 18.03.2011.