Новости и Соопштенија

ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР

 
 
Picture of Драгица Трајковска
ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР
by Драгица Трајковска - Friday, 30 December 2022, 10:43 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека Заверување зимски семестар ќе се врши во период од 16.01.2023 - 23.01.2023 година. Потребно е сите студенти да пополнат семестрален лист за заверка на семестар во службата за студентски прашања со приложена уплатница  (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Ве замолуваме за ажурност и редовност за заверка на зимскиот семестар, со цел непречено одвивање на Вашиот академски статус.


 Со почит,

 МИТ Универзитет