Новости и Соопштенија

Известување за одржување обука на МИТ Факултетот за психологија

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување обука на МИТ Факултетот за психологија
by Admin User - Sunday, 14 April 2013, 7:28 PM
 
Почитувани,

Во четврток, 18.04.2013 година, во амфитеатарот на МИТ Универзитет (09 – 17 часот), ќе се реализира еднодневна обука на Центарот за развој на емоционалната интелигенција, во соработка со факултетот за Психологија на МИТ. Главна тема е: Значењето и влијанието на Емоционалната Интелигенција на работното место и во приватниот живот, и како
емоциите влијаат на вашите односи со пријателите, колегите, клиентите и продажбата.

Сите студенти и вработени на МИТ кои сакаат да присуствуваат на оваа обука претходно (најдоцна до Вторник до 19 часот) треба да го најават своето присуство, заради технички причини (подготовка на материјали за обуката и сл.) на следната меил адреса - toni.naunovski@mit.edu.mk

МИТ Факултет за психологија