Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти од Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите студенти од Факултет за архитектура
by Admin User - Monday, 10 December 2012, 9:42 AM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти на МИТ Факултетот за архитектура дека во среда, 12.12.2012 година, со почеток во 14:00 во амфитеатарот на МИТ Универзитет ќе се одржи предавање на тема: Модерни системи за градежна техника. Предавач ќе биде Марјан Бојчевски, претставник од REHAU.
Присуството е задолжително.

МИТ Факултет за архитектура