Новости и Соопштенија

Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Благица Котовчевска Михајловска

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Благица Котовчевска Михајловска
by Драгица Трајковска - Tuesday, 6 September 2022, 2:47 PM
 

Почитувани студенти,


Терминот за полагање на испити во септемвриска испитна сесија кај Доц.д-р Благица Котовчевска Михајловска, ќе се одржат на 07.09.2022 година во 10 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет