Новости и Соопштенија

Известување за експертско предавање на Факултетот за безбедносни науки

 
 
Picture of Admin User
Известување за експертско предавање на Факултетот за безбедносни науки
by Admin User - Thursday, 26 November 2015, 9:41 AM
 

Почитувани студенти,

На 24.11.2015 година, во 10:00 часот во Амфитеатар 1 (Објект Аеродром) ќе се одржи експертско предавање од Јан Цингел, претседател на словачката атлантска комисија, на тема „Словачките искуства од членството на Словачката република во ЕУ“ .
Присуството за студентите на Факултетот за безбедносни науки е задолжително, а сите останати студенти се добредојдени.

Со почит,
МИТ Факултет за безбедносни науки