Новости и Соопштенија

Промена во временскиот термин за испитот по Компјутерски поддржани комуникации

 
 
Picture of Јасна Таневска
Промена во временскиот термин за испитот по Компјутерски поддржани комуникации
by Јасна Таневска - Monday, 15 February 2010, 11:48 AM
 
Почитувани студенти,

Ова соопштение се однесува за студентите од 3та година на Факултетот за Менаџмент кои го слушале предметот Компјутерски поддржани комуникации.

Испитот по предметот Компјутерски поддржани комуникации во Февруарската испитна сесија се презакажува за во среда, 17.02.2010 во Предавална 1 со почеток од 16:00 часот.

Ви посакувам успешна испитна сесија,
Јасна Таневска