Новости и Соопштенија

РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФAКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ

 
 
Picture of Дарко Данилоски
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФAКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ
by Дарко Данилоски - Thursday, 7 February 2019, 11:09 AM
 

РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Факултет за МЕНАЏМЕНТ - зимски семестар 2018/2019