Новости и Соопштенија

Распоред, за септемвриска испитна сесија за академската 2022/23-Економски факултет

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред, за септемвриска испитна сесија за академската 2022/23-Економски факултет
by Драгица Трајковска - Wednesday, 30 August 2023, 12:59 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за Септемвриска испитна сесија за акдемската 2022/2023 година на Економски факултет.


Со почит,

МИТ Универзитет