Новости и Соопштенија

Известување за запишување на наредна академска година

 
 
Picture of Admin User
Известување за запишување на наредна академска година
by Admin User - Monday, 29 June 2009, 1:53 PM
 
Почитувани,

Согласно договорот за студирање, се известутваат сите запишани студенти на МИТ Универзитет - Скопје, партиципацијата за наредната академска година, 2ра (втора) или 3та (трета), да се уплати најдоцна до 15.07.2009 година.

Оние студенти кои нема да ги подмират своите обврски до дадениот рок, на начинот на кој што избрале да плаќаат, ќе треба да платат казна од 500 евра. Исто така нема да им биде дозволено пријавување на испити во септемвриска испитна сесија.

Студентска служба МИТ Универзитет