Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти на Факултетот за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите студенти на Факултетот за архитектура
by Admin User - Monday, 3 December 2012, 7:25 PM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти на МИТ Факултетот за архитектура дека во среда, 05.12.2012 година, со почеток во 14:00 во амфитеатарот на МИТ Универзитет ќе се одржи предавање на тема: Системи за сува градба во станбената архитектура. Предавач ќе биде Базен Зотовски.
Присуството е задолжително.

МИТ Факултет за архитектура