Новости и Соопштенија

Распоред за септемвриска испитна сесија за академската 2022/23 на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за септемвриска испитна сесија за академската 2022/23 на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Monday, 21 August 2023, 9:03 AM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоред за полагање во септемвриска испитна сесија за академската 2022/23 година, на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит,

МИТ Универзитет