Новости и Соопштенија

Известување за претстојната септемвриска сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за претстојната септемвриска сесија
by Admin User - Friday, 3 September 2010, 11:07 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека поради претстојните државни празници, септемвриската испитна сесија ќе се одржи во следните денови:
  • 06.09. и 07.09.2010 год.
  • 13.09. - 15.09.2010 год.
  • Студентска служба, МИТ Универзитет