Новости и Соопштенија

СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА

 
 
Picture of Драгица Трајковска
СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА
by Драгица Трајковска - Sunday, 31 December 2023, 7:58 PM
 

Почитувани студенти,

Помина уште една успешна година. Ви посакуваме следната 2024 година да Ви биде поуспешна, полна со среќа, здравје, бериќет и со успех во Вашето студирање.

Ве известуваме дека Универзитетот нема да работи до 14.01.2024 година.

Се гледаме на 15.01.2024 година.

СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА

Со почит,

МИТ Универзитет


Story pin image