Новости и Соопштенија

ИТНО !!!! СООПШТЕНИЕ ДО СИТЕ СТУДЕНТИ

 
 
Picture of Admin User
ИТНО !!!! СООПШТЕНИЕ ДО СИТЕ СТУДЕНТИ
by Admin User - Tuesday, 31 March 2009, 1:47 PM
 
Почитувани студенти,

Итно е потребно сите студенти кои не го подмириле својот долг кон МИТ Универзитетот во дадениот рок до 31. март 2009, да извршат уплата веднаш.
Сите уплатници или каса прими белешки, како докази за уплатите за школарина, неопходно е веднаш да се достават во студентската служба.
Кандидатите кои нема да го измират долгот во потполност во дадениов рок нема да добијат резултати од парцијалните испити, ниту ќе им биде дозволено пријавување и полагање испити во Априлската и Јунската испитна сесија.

Студентска служба