Новости и Соопштенија

Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Компјутерски науки и технологии за 3-та година

 
 
Picture of Admin User
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Компјутерски науки и технологии за 3-та година
by Admin User - Thursday, 19 November 2009, 12:54 PM
 
Прочитувани студенти,

Ве известуваме дека има промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Компјутерски науки и технологии за 3-та година. Новиот променет распоред можете да го најдете тука.

Наставен кадар при МИТ Универзитет