Новости и Соопштенија

Учество на МИТ Универзитет на Саем за стипендии

 
 
Picture of Admin User
Учество на МИТ Универзитет на Саем за стипендии
by Admin User - Friday, 12 November 2010, 4:36 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во сабота, 13.11.2010 година, во термин од 10:00 до 16:00 часот, во холот на Универзитетската библиотека Св. Климент Охридски, Скопје, МИТ Универзитет ќе учествува на саем за стипендии.

Ве покануваме за Ваше активно присуство и учество,


МИТ Универзитет