Новости и Соопштенија

Известување за септемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за септемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година
by Невена Цонева - Wednesday, 9 August 2017, 10:11 AM
 

Почитувани,

Ве известуваме за термините во претстојната испитна сесија:

  • Пријавување на испити за септемвриска испитна сесија: 21.8. - 25.8.2017 година
  • Септемвриска испитна сесија: 4.9. - 7.9.2017 година

Ви посакуваме успешна сесија