Новости и Соопштенија

Саем за образование и кариера 2011

 
 
Picture of Admin User
Саем за образование и кариера 2011
by Admin User - Tuesday, 12 April 2011, 2:48 PM
 
Почитувани студенти,

Ве покануваме задолжително да присуствувате на штандот на МИТ Универзитет на Скопскиот Саем по повод свеченото отворање на Саемот за образование и кариера, среда, 13.04.2011г. со почеток во 9:00 часот.

Воедно ве покануваме да го посетите штандот на МИТ Универзитет во текот на Саемот, од 13.04. - 15.04.2011г.

МИТ Универизтет