Новости и Соопштенија

Известување за почеток на новата академска година

 
 
Picture of Admin User
Известување за почеток на новата академска година
by Admin User - Friday, 13 September 2013, 2:54 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека наставата за студентите од втора и трета година ќе започне во среда, 18.09.2013 година.

Распоредот на часови ќе биде објавен во понеделник, 16.09.2013 година.

Студентска служба
МИТ Универзитет