Новости и Соопштенија

Известување за вонредна мајска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за вонредна мајска испитна сесија
by Admin User - Wednesday, 4 May 2011, 10:30 AM
 
Почитувани стиденти,

Ве известуваме за следните термини во месец мај:
  • Пријавување испити за вонредна мајска испитна сесија: 04.05. - 10.05.2011 г.
  • Мајска вонредна испитна сесија: 23.05. - 31.05.2011 г.
Ви посакуваме успех
МИТ Универзитет