Новости и Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 
 
Picture of Admin User
ИЗВЕСТУВАЊЕ
by Admin User - Wednesday, 28 January 2009, 2:54 PM
 
Се известуваат сите студенти на МИТ Универзитетот, најкасно до петок - 30.01.2009 година, да ги подмират своите финансиски обврски кон Универзитетот. Во спротивно нема да им се овозможи полагање на испити и запишување на нареден семестар.

Студентска служба
на МИТ Универзитет