Новости и Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА МИТ ФАКУЛТЕТ ЗА КОМПЈУТЕРСКИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ

 
 
Picture of Admin User
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА МИТ ФАКУЛТЕТ ЗА КОМПЈУТЕРСКИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ
by Admin User - Friday, 19 June 2009, 2:23 PM
 

Почитувани,

Се известуваат студентите на МИТ Факултетот за Компјутерски науки и технологии да ги достават индексите во понеделник на 22 јуни во Лабораторијата за развој на софтвер со цел да се соберат потписите за редовност од предметните професори, а и оценки доколку сте завршиле со испитната сесија за соодветните предмети.

Наставен кадар на МИТ Факултет за Компјутерски науки и технологии