Новости и Соопштенија

ЗАВРШНА ПРЕСМЕТКА

 
 
Picture of Елеонора А.
ЗАВРШНА ПРЕСМЕТКА
by Елеонора А. - Tuesday, 24 March 2020, 1:29 PM
 

Почитувани студенти,

Сите кои имате потреба од завршна пресметка за дипломска/магистерска, Ве молам да ги испратите вашите податоци, име, презиме, факултет, година на запишување, број на индекс и телефонски број, Subject -  ЗАВРШНА ПРЕСМЕТКА за (име и презиме на студентот) на меил: eleonoram.mit@gmail.com. 

Студентска служба - МИТ Универзитет