Новости и Соопштенија

Известување за студентска пракса

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентска пракса
by Admin User - Monday, 14 May 2012, 2:23 PM
 
Почитувани студенти,

Се известуваат сите оние кои ги немаат завршено обврските за студентска пракса дека најдоцна до петок, 18.05. 2012 г., треба да ги подмират истите.
Во спротивно нема да им биде дозволено полагање на втор колоквиум, а студентите од трета година нема да можат да пријават дипломски труд.

За подетални информации обратете се во Студентската служба.

Студентска служба
МИТ Универзитет