Новости и Соопштенија

Известување за предавање на проф. Ѓорѓи Константиновски

 
 
Picture of Admin User
Известување за предавање на проф. Ѓорѓи Константиновски
by Admin User - Sunday, 10 April 2011, 6:47 PM
 
Почитувани колеги,

Ве известуваме дека во втоник, 12.04.2011г. со почеток во 17 часот во просториите на МИТ Универзитет предавање ќе одржи професор Ѓорѓи Константиновски на тема: Осврт на творештвото на професор Ѓорѓи Константиновски.

МИТ Факултет за архитектура