Новости и Соопштенија

Презентација за Internet Security

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
Презентација за Internet Security
by Кристијан Такашманов - Tuesday, 27 May 2008, 2:56 PM
 
На 29 Мај 2008 во 18:00, American Corner Skopje ќе одржи семинар на тема Internet Security. За подетални информации кликнете тука.