Новости и Соопштенија

АЛЕКСАНДАР БЕЛОВ НА ЕВРОВИЗИЈА!

 
 
Picture of Admin User
АЛЕКСАНДАР БЕЛОВ НА ЕВРОВИЗИЈА!
by Admin User - Friday, 19 February 2010, 9:47 AM
 
Почитувани колеги,

Нашиот студент и ваш колега АЛЕКСАНДАР БЕЛОВ, вечерва настапува на националниот избор за песна на Евровизија. Затоа сите ние да го дадеме максималниот придонес за негов влез гласајќи по повеќе пати за него.
ПОДРЖЕТЕ ГО НАШИОТ ФАВОРИТ - АЛЕКСАНДАР БЕЛОВ!