Новости и Соопштенија

Известување за полагања во јунска сесија кај Вон. проф. д-р Весна Блажевска

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за полагања во јунска сесија кај Вон. проф. д-р Весна Блажевска
by Драгица Трајковска - Monday, 17 June 2024, 2:49 PM
 
Почитувани студенти, Полагањата кај Вон. проф. д-р Весна Блажевска во јунска сесија, по сите предмети и од сите факултети, ќе се одржат на 20.06.2024 година во 10 часот. Со почит, МИТ Универзитет