Новости и Соопштенија

Известување за втор колоквиум по предметот Математика 1

 
 
Picture of Admin User
Известување за втор колоквиум по предметот Математика 1
by Admin User - Monday, 18 January 2010, 12:53 PM
 
Се известуваат студентите кои треба да полагаат втор колоквиум по предметот Математика на Факултетот за Менаџмент и Факултетот за Архитектура дека истиот се одложува за во понеделник 25.01.2010 со почеток во 09:00 часот.

Горан Михајлоски