Новости и Соопштенија

Јулска испитна сесија - Пријавување на испити

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Јулска испитна сесија - Пријавување на испити
by Драгица Трајковска - Tuesday, 29 June 2021, 9:11 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавувањето на испити за Јулската испитна сесија (вонредна сесија) ќе се врши во период од 28.06. - 02.07.2021 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања, секој работен ден од 09:00 -15:00 часот. 


Јулската испитна сесија ќе се одржи од 05.07.-09.07.2021 година. Термините за полагање ги одредуваат професорите во договор со студентите. 


Ве замолуваме за ажурност и редовност со пријавувањето, со цел непречено одвивање на испитната сесија.


Со почит,

МИТ Универзитет