Новости и Соопштенија

Известување за студентите на Факултетот за психологија

 
 
Picture of Атанас Иваноски
Известување за студентите на Факултетот за психологија
by Атанас Иваноски - Wednesday, 16 October 2019, 4:26 PM
 

Почитувани студенти,

Предавањата по предметот Психологија на личност закажани за на 17.10.2019 (четврток), наместо во 16:00 ќе се одржат во 13:00 часот.

Благодариме за разбирањето.