Новости и Соопштенија

Известување за предавање

 
 
Picture of Admin User
Известување за предавање
by Admin User - Saturday, 18 October 2014, 9:36 AM
 
Почитувани,

Во среда, 22 Октомври, во 13 часот во амфитеатар 1 на МИТ Универзитет, водечкиот светски експерт за нарцисизам д-р Сем Вакнин ќе одржи предавање на тема „Умот/свеста како ноќен кошмар“ - TITLE: „The Mind as a Nightmare“:
We are all acquainted with mental health disorders such as paranoia, schizophrenia, bipolar disorder, or autism.
But there are several very rare and hardly ever diagnosed bizarre mental health conditions that defy belief.
The human mind is both the most terrifying and the least explored place of all.

Поканети се сите студенти на МИТ Универзитет, а посебно студентите и постдипломците на Факултетот за психологија. Предавањето ќе биде на англиски јазик, со симултан превод на македонски јазик.

Со почит,
МИТ Факултет за психологија