Новости и Соопштенија

Известување за експертско предавање на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола

 
 
Picture of Admin User
Известување за експертско предавање на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола
by Admin User - Monday, 11 May 2015, 2:01 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека во вторник, 19.05.2015 година, со почеток во 10:30часот, во предавална 1 ќе се одржи експертско предавање од Јан Цингел, претседател на словачката атланска комисија на тема „Улогата на НАТО во мировните мисии“.

Предавањето е отворено за сите заинтересирани, а задолжително за студентите на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола.


Со почит,
Факултет за безбедност, криминологија и финансиска контрола