Новости и Соопштенија

Известување за втора колоквиумска недела

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за втора колоквиумска недела
by Драгица Трајковска - Tuesday, 18 May 2021, 10:08 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека втората колоквиумска недела ќе се спроведе во период од 17.5. - 21.5.2021 година. Полагањата ќе се одвиваат во договор со професорите. Потребно е сите студенти кои полагаат да пополнат пријави (на студентски прашања во Аеродром, секој работен ден од 9:00 - 15:00 часот). 


Со почит,

МИТ Универзитет