Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти на Факултетот за психологија

 
 
Слика од Невена Цонева
Известување за сите студенти на Факултетот за психологија
од Невена Цонева - четврток, јануари 26 2017, 10:15
 

Почитувани студенти,

Терминот за давање потписи и консултации кај доц. д-р Катица Стоименовска е во среда, 25.01.2017 г., од 10:30 до 12:00 во кабинетот на наставникот. 

МИТ Факултет за психологија