Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти од трета година на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите студенти од трета година на МИТ Универзитет
by Admin User - Friday, 30 March 2012, 11:13 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека сите кои имаат запишано шести семестар треба да се пријават за сликање за апсолвентско табло во службата за студентски прашања најдоцна до петок, 06.04.2012 година.

Студентска служба

МИТ Универзитет