Новости и Соопштенија

Известување за предавање

 
 
Picture of Admin User
Известување за предавање
by Admin User - Monday, 27 October 2014, 7:04 PM
 
Почитувани студенти,

Во среда,29 октомври,во 14 часот во предавална 1 на МИТ Универзитет психологот Александар Мурговиќ ќе одржи предавање на тема „Електромагнетна Антистрес терапија за катарза“.
Поканети се сите студенти на МИТ Универзитет, а посебно студентите на Факултетот за психологија.

Со почит,
МИТ Факултет за психологија