Новости и Соопштенија

ФБН - ИЗВЕСТУВАЊЕ за промени во распоред

 
 
Picture of Благој Цонев
ФБН - ИЗВЕСТУВАЊЕ за промени во распоред
by Благој Цонев - Tuesday, 29 October 2019, 10:44 AM
 

Се известуваат студентите на Факултетот за безбедносни науки (безбедност, криминологија и финансиска контрола) дека има промени во распоредот за зимскиот семестар на учебната 2019/2020 година.