Новости и Соопштенија

Распоред за априлска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Распоред за априлска испитна сесија
by Admin User - Tuesday, 27 April 2010, 1:30 PM
 
Почитувани,

Распоредот на испити во априлскиот вонреден испитен рок е следниов:

Распоред за априлска испитна сесија, 2009/2010г.

Студентска служба
МИТ Универзитет