Новости и Соопштенија

Известување за термини за предавања кај проф. д-р Маријан Стевановски

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за термини за предавања кај проф. д-р Маријан Стевановски
by Невена Цонева - Monday, 30 April 2018, 2:41 PM
 

Почитувани,

Се известуваат студентите од Факултет за менаџмент (втор и четврти семестар), Факултет за менаџмент на еколошки ресурси (втор семестар), Факултет за психологија (втор семестар) и Факултет за архитектура (втор семестар) дека наставата кај проф. д-р Маријан Стевановски од среда (02.05.2018) се префрлува во четврток (03.05.2018) во истите термини.

МИТ Универзитет