Новости и Соопштенија

Презентација на понуди за студентски екскурзии

 
 
Picture of Damjan Balkoski
Презентација на понуди за студентски екскурзии
by Damjan Balkoski - Thursday, 31 January 2019, 6:07 PM
 

Се известуваат сите редовни и вонредни студенти на МИТ Универзитет - Скопје, дека на ден 06.02.2019 (среда) во 12.00 часот, туристичката агенција Balkan Fun ќе одржи презентација за организирање на студентски (апсолвентски) екскурзии. На настанот ќе се презентираат неколку понуди за екскурзии кои би се одржале во периодот на месец април/мај. 
Презентацијата ќе се одржи во амфитеатарот 2 на МИТ Универзитет, објект City Gallery, во центар.