Новости и Соопштенија

Распоред на испити за февруарска испитна сесија (06.02. - 10.02.2012)

 
 
Picture of Невена Цонева
Распоред на испити за февруарска испитна сесија (06.02. - 10.02.2012)
by Невена Цонева - Friday, 27 January 2012, 12:58 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на испитите за февруарската испитна сесија за акдемскта 2011/2012 година е следниот:
Испитите од парните семестри ќе се одржат во термините кога предметните наставници по тие предмети ги држат испитите.

Ви посакуваме успешна испитна сесија