Новости и Соопштенија

Организиран превоз за "Ајваријада"

 
 
Picture of Admin User
Организиран превоз за "Ајваријада"
by Admin User - Thursday, 2 October 2008, 9:13 AM
 
Се известуваат студентите дека МИТ Факултетите организираат превоз за меѓународната манифестација "Ајваријада" во Кичево.

Манифестацијата ќе се оддржува во недела, 5ти октомври. Организираниот превоз тргнува од паркингот пред МИТ Факултети во недела, во 7 часот. Превозот и учеството на манифестацијата се бесплатни.