Новости и Соопштенија

Известување за полагање во априлска вонредна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за полагање во априлска вонредна сесија
by Admin User - Tuesday, 26 April 2011, 11:55 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека испитите по сите предмети во априлската вонредна сесија кај проф. д-р Маријан Стевановски ќе се одржат во среда, 27.04.2011 г., со почеток во 10:00 часот.

Студентска служба
МИТ Универзитет