Новости и Соопштенија

Спектакуларна забава со Александар Белов во СЕЛЕКТ (Струмица)

 
 
Picture of Admin User
Спектакуларна забава со Александар Белов во СЕЛЕКТ (Струмица)
by Admin User - Thursday, 11 February 2010, 8:30 PM
 
МИТ Универзитет и Александар Белов Ве покануваат на спектакуларна забава која ќе се одржи во сабота, 13.02.2010 година со почеток од 23:00 часот во СЕЛЕКТ (Струмица).

Ги замолуваме вработените во МИТ коишто сакаат да присуствуваат на забавата, да го пријават своето учество со електронска порака до:
vase.tusevski at mit.edu.mk

МИТ Универзитет