Новости и Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!

 
 
Picture of Елеонора А.
ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!
by Елеонора А. - Thursday, 19 March 2020, 7:46 PM
 

Почитувани студенти, 


Ве известуваме дека сите информации околу онлајн предавањата, колоквиумите и испитната сесија можете да ги добиете од деканите на вашите факултетите и студентска служба на меил. eleonoram.mit@gmail.com како и на телефон 076/319-319.

Ве потсетуваме дека тековните уплати за школарина, испити и колоквиуми се одвиваат како и до сега, односно во предвидениот рок за уплата.

Напоменуваме дека согласно досегашната практика потребно е да приложите уплатница испратена на меил кај деканот и на студентски прашања на меил: eleonoram.mit@gmail.com, пред почетокот на колоквиумот/ испитот.

Исто така потребно е да  проложите и уплатницата за платена школарина при упис на летен семестар за месец февруари, доколку истата ја немате приложено досега на студентска служба, затоа што и платената школарина е услов за полагање на колоквиуми и истпити. Во случај да немате копија од уплатницата Ве молиме да приложите извод од банка за извршена улпата.

Се со цел наставата и испитините/ колоквиумските сесии да течат во најдобар ред, Ве замолуваме да бидете одговорони и редовно да ги следите на нашите известувања. Истовремено Ве замолуваме да ги пренесете овие информациии  меѓусебно со цел, да стигнат навремено до сите.

 

Со почит

МИТ Универитет