Новости и Соопштенија

Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар

 
 
Picture of Арменд Салиу - (admin)
Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар
by Арменд Салиу - (admin) - Friday, 19 October 2018, 11:08 AM
 

Поради технички причини, распоредот за часови  на Факултетот за менаџмент е променет. Измените се однесуваат на одредени предмети.


Подолу можете да го најдете променетиот распоред.


Менаџмент - Распоред на часови 2018/2019 - зимски семестар


Во име на техничките служби на МИТ Универзитет се извинувам за нелагодностие кои ви ги причивме со честите промени.